Natuurlijke Voeding

Wij geloven in een voeding die zo natuurlijk mogelijk is niet alleen voor ons zelf maar zeker ook voor onze honden. Als je vaak naar shows gaat, zoals wij, moeten onze honden zich zo goed mogelijk kunnen presenteren en dit houdt in dat ze in top conditie moeten zijn en glanzende volle vachten moeten hebben.

Daarom hebben wij gekozen voor een voer dat al 5 jaar op rij als beste in de wereld is getest.  In Nederland word in hondenvoer vaak van alles verwerkt zonder dat u het weet. Wij willen geen chemicaliën in ons hondenvoer of een overdaad aan allerlei granen en zeker geen door de EEG toegestane E nummers, wij willen een natuurlijk voer zonder kunstmatige toevoegingen en ingrediënten die geschikt voor menselijke consumptie. En die  bovendien zonder dierproeven ontwikkeld zijn. Onze honden  hebben geen huidproblemen, hebben geen nare lucht bij zich,  hebben mooie gebitten en een goede ontlasting. Oorproblemen zijn ook teruggedrongen tot een minimum want ook dit kan voeding gerelateerd zijn.

Verder kiezen wij ervoor om ook een vleesvoeding te geven om de darmflora zo optimaal mogelijk te houden. Jammer dat er zoveel gerommeld word met voeding kijk maar eens op de boodschappen die u voor uzelf in huis haalt.

Als u leest wat erin zit wordt je bepaald niet vrolijk, haast overal zit b.v. suiker in, om maar een voorbeeld te noemen. Kijk ook eens op de link www.weetwatjeeet.nl

Misschien helpt het als we allemaal een beetje bijdragen om betere voeding te krijgen, meer biologisch zodat dit ook goedkoper word. Lees ook eens het boekje WAT ZIT ER IN UW ETEN? Ik vind dat eigenlijk iedereen dit in huis zou moeten hebben. Dan weet je wat je eet! Wat zijn additieven, wat zijn de E-nummers? Met deze gids kun je er eindelijk achter komen wat er allemaal in ons eten gestopt wordt. ISBN 9 789077 788288 en kost 9,95 (te bestellen bij de boekhandel). Voor onze honden hebben wij al gekozen.